Daknang termékek

Az életben minden egyetlen forrásból ered. Az egészségünk attól függ, milyen közel vagyunk ehhez a forráshoz. Az életünkben jelen lévő, megnőtt stressz felboríthatja a test védelmi és regeneráló funkcióit, ez pedig számos egészségügyi problémához vezethet. 

Dr Sherab Tenzin - Daknang

Dr. Sherab Tenzin

Dr. Sherab Tenzin az ősi, holisztikus tibeti orvoslás - Sowa Rigpa - tanai szerint gyógyít szerte a világon, már több mint húsz éve. (2018-as NadiFeszten a Pránanadi Egyesület jóvoltából találkozhattunk Vele és kis csapatával – innen ered a szoros kapcsolat, ami a DAKNANG™ magyarországi forgalmazását eredményezte). A vezetésével készült készítményekben egyesül az ősi, hagyományos tudás és az emberi egészség holisztikus megközelítése, amely a betegségek kiváltó okát gyógyítja. A ritka gyógynövényeket magashegyi környezetben, környezetbarát módon gyűjtik; az ezekből kinyert aktív összetevők mind-mind gyógyhatásúak.  A DAKNANG™ egyedi, gyógynövényalapú termékeit a Pure Vision Sorig nevű vállalat fejlesztette ki Dr. Sherab irányítása alatt. Minden készítmény ősi recept alapján, himalájai növényekből készül.

A készítmények a teljes szervezetre hatnak; visszaállítják és megőrzik annak általános egészségét. Amikor az egészségügyi probléma kiváltó oka megszűnik, az egészség természetes módon helyreáll.  

Pure Vision vagy DAKNANG kulcsfontosságú Buddhista filozófiai koncepció, miszerint mindennek lássuk és tapasztaljuk meg a tiszta, valódi természetét.

A DAKNANG átalakulásokat, örömöt, kedvességet és éberséget hoz a lények szívébe; eloszlatja az elme tudatlanságát, amely az elsődleges oka az összes szenvedésnek.

Az ősi orvosi szöveg (Gyüshi) azt mondja:

Bármilyen magasan is száll az égen a madár, soha nem tud elszakadni az árnyékától; hasonlóképpen, annak ellenére, hogy az emberek egészségben és harmóniában élnek, mindaddig, amíg nem értik az önzetlenség értelmét, nem lehet őket elválasztani a betegségektől és a szenvedésektől.

A DAKNANG termékek hidat hoznak létre az ősi himalájai gyógyító ismeretek (Sowa Rigpa) és a modern orvostudomány között. Sowa Rigpa évszázados tapasztalaton alapul, szisztematikus, logikus megközelítés, amely teljes mértékben megérti a testet és annak kapcsolatát a külső környezettel. Célja – hasonlóan a Pránanadihoz – a a jó egészség és hosszú élet fenntartása, valamint betegségek kezelése az alapvető energiák és elemek egyensúlyának megteremtésével.

Nem kell buddhistának lenni, ahhoz, hogy valaki a tibeti gyógyászatot válassza.” – szerzetes orvos, Menla hagyatéka című dokumentumfilmből.

Tapasztalataink szerint a Pránanadi kezelések harmonikus kiegészítőjeként jól alkalmazhatóak a DAKNANG™ folyékony gyógynövényes esszenciái. Amikor az egészségügyi probléma kiváltó oka megszűnik, az egészség természetes módon helyreáll.

Már egyetlen csepp is mindent megváltoztathat.

Scroll to Top