Pránanadi flotta

A Flottához való csatlakozáshoz mindenképp Egyesületünk tagja szükséges, hogy legyél. Lehetsz Pártoló vagy Rendes tagunk is, mindkét esetben élvezheted a szabad beszélgetés és internetezés előnyét, meglepően kedvező árakon!

Hogyan csatlakozhatsz?

A tagi nyilatkozatot az egyesület oldalán a „Kitöltöm a belépési nyilatkozatot” linkre kattintva lehet kitölteni. 

  1. Add meg a saját adataidat az online felületen.
  2. A hozzájárulást ikszeld be, hogy a későbbiekben elektronikus levelet küldhessen számodra az Egyesület.
  3. Nyomtasd ki a nyilatkozatod és írd alá.
  4. A tagi belépő nyilatkozatot papíron, aláírva, borítékban küldd el az egyesületnek a „PRÁNANADI EGYESÜLET – 1039 Budapest, Madzsar József utca 22.” címre. (Érdemes elsőbbségivel vagy ajánlott formában feladni a postán.)

A belépési nyilatkozatokat csak ezen formában tudjuk elfogadni, a jogszabályok miatt nem tudunk ezen módosítani!
(A beérkezett nyilatkozatod, ha az adott hónap 15-e előtt kerül feldolgozásra, akkor a tagságod kezdete az adott hónap lesz, ha azutáni a feldolgozás, akkor a következő hónap lesz.)

Belépési nyilatkozatod elbírálásáról emailben értesítünk, többek között ezért is fontos, hogy adataidat pontosan add meg.

A tagi befogadó email megérkezését követően kérünk utald el a tagdíjad a Pránanadi Egyesület számlaszámra, a megjegyzésben tüntesd fel a születési dátumod..

Amennyiben egy utaláson belül több ember tagdíját utalod egyszerre, akkor a megjegyzésben az ő nevüket a születési dátumukat és a tagság viszonyát (Rendes vagy Pártoló) is szükséges feltüntetni.

Pártoló tagként minden esetben egy egész évre kérjük befizetni a tagdíjat (2.400,-Ft), rendes tagként minimum fél évre, azaz 6.000,-Ft-ot, a fennmaradó összeget pedig havi, negyedéves vagy éves utalással lehet kiegyenlíteni.

A tagfelvételt visszaigazoló emailben található egyedi, személyes linkedre kattintva követheted az egyenleged és a befizetéseid állását, és kiállíthatod a Flottához szükséges igazolást, a személyes adataid megadásával, mégpedig úgy, hogy az „Egyesületi Flotta Regisztráció” -t megnyomod, utána az ott feltüntetett adatokat kitöltöd, majd a megjelenő oldalt kinyomtatod.

Ezzel a papírral (flotta igazlás) lehet menni a Vodafone üzletbe.

Nadi Flotta VodafoneA megadott e-mail címre elküldjük a Pránanadi Flotta tarifákat tartalmazó linket és a jelszót.
Tájékoztatjuk, hogy a jelszó megküldése után, a most megadott adatokat a nyilvántartásunkból azonnal töröljük!

nadi flotta

Az aktuális promóciós ajánlatok az alábbi linken érhetőek el:
Pránanadi Flotta készülékek.

A hatékonyabb és gyorsabb kommunikáció érdekében a Pránanadi Egyesület mostantól, egyelőre hétfőnként 10:00-től 18:00-óráig a +36 70 325 4836-os telefonszámon elérhető, ahol információt, válaszokat kaphatsz kérdéseidre. Hivatalos ügyekben az ügyintézés továbbra is a prananadiegyesulet(kukac)gmail.com email címen történik.

Scroll to Top