Szeretettel várunk Tenzing Loden orvos konzultációjára

Helyszín: 1039 Budapest, Madzsar József utca 22.  (A parkolás ingyenes)

Amit hozz magaddal: Fehér átlátszó üvegben a második (!) reggeli vizeletet. Lehetőleg kerülni kell az alkoholt, zöldségeket, vitaminokat, amik megváltoztatják a vizelet színét.

Tolmácsot biztosítunk a konzultáció alatt.

A konzultáció során a doktor úr pulzus-, vizelet-, nyelvdiagnosztikával is segítségedre lesz, ha szükséges. Ezek összessége egyedülálló, mert olyan problémák is kiderülhetnek, amik a szervezetben önálló orvosi vizsgálattal még nem kimutatható formában vannak jelen.

A konzultáció ingyenes. Felajánlással azonban tudod segíteni az Egyesületet, mert az Egyesület biztosítja Tenzing doktor itt létének minden feltételét.

(A befolyt összeg tehát nem Tenzing doktor honoráriuma, hanem az Egyesület ad róla számlát, nyugtát igényed szerint, és ebből biztosítjuk az utazás, az itt tartózkodás, a körülmények kialakításának költségeit, valamint támogatjuk Tenzing doktor munkatársának, Dr. Sherab kutatásait, fejlesztéseit!) Számításaink szerint, ha 5’000,- Ft körüli felajánlást tudsz tenni, akkor a költségeink megtérülnek, azonban ettől természetesen eltérhetsz saját lehetőségeid függvényében.

Előre is köszönjük, hogy támogatod munkánkat!!

A konzultációt követően lehetőség lesz Tenzing doktor által javasolt gyógynövényes áldás bogyók és Daknang cseppek megvásárlására az Egyesülettől. (Például 1 havi reggeli bogyó 4’200,- Ft; déli bogyó 4’200,- Ft; esti bogyók 4’200,- Ft, ez összesen 12’600,- Ft. Ezek mennyisége problémától függően változhat.) és (1 havi adag csepp: 6’490,- Ft, 3 havi adag csepp: 14’990,- Ft).

Dr. Tenzingről egy kis üzenetet küld Dr. Sherab

Szeretettel várunk!

Pránanadi Egyesület

Scroll to Top